Az Interacoustics a világ vezető hallás és egyensúly diagnosztikai megoldás szállítója. 1967-es alapításától fogva tervezik és gyártják innovatív diagnosztikai megoldásaikat a hallással foglalkozó szakemberek számára. Erőfeszítéseik középpontjában a vevők minőségi és megbízható termékekkel való kiszolgálása áll.

Alapítva Dániában

Az Interacousticst 1967-ben Dániában alapította a dán Pierre Honore és Michael Davis New Yorkból. A két férfi a II. világháborúban találkozott és egy olyan vállalkozást hoztak létre, mely a nagyothallók és siketek oktatásában használható berendezéseket gyártott és adott el. A vállalat szerény körülmények között indult el Assensben. Öt évvel később, 1972-ben az Interacoustics már nagyobb épületekbe kellett költözzön a városon kívül egy régi farmra. 1978-re ez is szűkösnek bizonyult és a városban új telephelyen építette fel irodáit és műhelyeit. Az elkövetkező 20 évben a gyártás volumene tovább nőtt, a vállalat is folyamatosan terjeszkedett.
Az 1970-es években az Interacoustics termékei műszer központúak voltak és elsősorban az audiometriára szorítkoztak. Az első audiométert 1969-ban, az első tympanométert, az AZ2-t 1974-ben mutatták be. Az 1980-as és 1990-es években megerősödött a vállalat és a fejlesztések üteme is felgyorsult. A technikai újítások frontján továbbra is az elsők között maradtak és a készülékeik is egyre „okosabbakká” váltak. A szakterületen belül egyedüliként kínáltak és kínálnak teljes körű portfóliót, a kis kézi készülékektől az összetett asztali egységekig vesztibuláris, audiometriai, tympanometriai illetve objektív audiometriai vizsgálatokhoz.

Dimenziónk

Az Interacoustics a William Demant Csoport, a világ egyik legnagyobb hallásgondozással foglalkozó vállalat család tagja. Az Interacoustics és a William Demant Csoporton belüli más vállalatok közötti szinergiák még nagyobb lendületet adnak a fejlődésnek.

Modern épület

Modern és teljesen az igényekre szabott middelfarti székház lenyűgöző kiindulópontja az Interacoustics azon törekvéseinek, hogy meglevő erős szakmai alapjain tovább építkezzen és megmaradjon a világ vezető gyártójának.

A jelen

Az Interacoustics sokkal többet jelent a minőségi termékek széles palettáját kínáló gyártónál. Élenjáró technológiai szakértőkből álló csapat biztosítja, hogy továbbra is a megbízható és innovatív termékek és megoldások szállítója marad.
1967-tól 2017-ig – Ünnepeljük a múltat, felkaroljuk a jövőt