IAC 250 SERIES MINI

IAC 250 hallásvizsgáló kabin

Megbízható és olcsó megoldás munkaegészségügyi célokra

  • Az IAC legkeresettebb kabinja
  • ISO 8253-1:2010 előírásainak megfelelő
  • Kit formájában rendelhető
  • Mobil, görgőkkel ellátott kivitel
  • Balra vagy jobbra nyíló ajtóval
  • Gyártás EN ISO 9001/14001-nek megfelelő
  • Érzékelővel vezérelt LED világítás és szellőztető rendszer

Az IAC 250 Series Mini audiológiai csendeskabinja hatékony és olcsó, hallásvizsgálathoz szükséges mértékben kezelt, az ISO 8253-1:2010 előírásainak megfelelő akusztikai környezetet biztosít. Méreténél fogva akár összeszerelt állapotban is gurítható görgőin egyik helyiségből a másikba. A hallásvizsgáló kabin önálló szellőztető és világítási rendszerrel és a szükséges átmenőkábelekkel is rendelkezik. A csendeskabin lerakodás után perceken belül használatra kész.

Felépítés
A hallásvizsgáló kabin 53 mm vastag IAC Noiseshield™ panelekből épül fel: sima, galvanizált acél burkolatokkal, belül perforált lemezzel fedett; porfestett kivitel; felhajtható üléssel és asztallal (680×450 mm) is rendelkezik.

Ajtó
A camera silenta ajtónyílása 604 mm széles és 1680 mm magas, IAC Noise-Lock® technológiával készült. A teljeskörű biztonság és az akusztika csendeskamrában való hatékony szabályozása érdekében egymáshoz igazodó mágneses kompressziós illesztések találhatók az ajtószárnyon körben.

Ablak
A hallásvizsgáló kabin ablaka két rétegű, 6 mm vastag biztonsági üveggel, a kabin színére festett kerettel készül, 750 mm magas és 600 mm széles területen biztosít betekintést. Az ablak alsó harmadán tejüveg található.

Szellőzés
Az audiológiai vizsgálókabin mennyezeti panele egy 12 V-tal működő teljesen integrált IAC TranquilAire™ típusú csendesített szellőzőrendszert tartalmaz.

Csatlakozó panel
A hallásvizsgáló kabin készre szerelt, süllyesztett gyengeáramú panele kilenc 6 mm-es három pólusú és egy USB csatlakozót tartalmaz.

Világítás
Karbantartást nem igénylő mennyezetbe süllyesztett 12 V-os világítás található a csendeskamrában.

Elektromos csatlakozás
A 220/240 V-os hálózathoz közvetlenül csatlakoztatható 12 V-os adapter lengőkábelen keresztül táplálja meg a csendeskabint.

Fényezés
Fehér poliészter porfesték; RAL 9010, matt; a külső és belső felületeken.

Tömeg
A hallásvizsgáló kabin tömege összeszerelt állapotban 295 kg.

Összeszerelés
Az audiológiai kabint összeszerelésre kész állapotban, festve szállítjuk. A kabin készre szerelése akár saját erővel vagy a forgalmazó segítségével is megoldható; rövid összeszerelési útmutatót is mellékelünk.