A PONTO RENDSZER

Ismerje meg, hogyan működik a csontvezetéses hallás és hogyan segített emberek ezreinek hogy az élet minden hangját élvezzék.

A NEURO RENDSZER

Ha a belsőfül (a csiga) sérült, a cochleáris implantátum át tudja hidalni a fül ezen részét és a halláscsökkentést le tudja küzdeni a hangokat közvetlenül az agyba továbbítva.

MELYIK AZ ÖNNEK MEGFELELŐ MEGOLDÁS?

Ismerje meg, mely hallásjavító eljárások, milyen halláscsökkenés típusok leküzdésére alkalmasak.

Halló implantátumok gyermekeknek és felnőtteknek

Cochleáris implantátumaink és csontvezetéses hallásjavító megoldásainkat bármilyen korú felnőttek és gyermekek is használhatják, segítve őket tanulás közben, a munkahelyen és a másokkal való érintkezésben.

Tudjon meg többet

Díjnyertes design

A Neuro 2 a cochleáris implantátum iparág valaha volt legkisebb fül mögötti beszédprocesszora. Minden részletében diszkrét és elegáns megjelenésével több nagyra becsült díjat is elnyert.

Tekintse meg a rövid bemutatót

Ponto 3 – a teljesítmény mindent visz

A Ponto 3 a világ legerősebb fejrésszel egy szintben lévő beszédprocesszor családja.Márpedig a csontvezetéses hallásnál a teljesítmény mindent visz.A Ponto 3 új mértéket állít a beszédprocesszor ereje tekintetében, kitűnő hallhatóságot és érthetőséget biztosít, így nagyobb részletességgel hallhatja és élvezheti a mindennapokat.

Tudjon meg többet
Olvasson tovább

Úttörő szerep a hallástechnológiában

Az Oticon Medical három évtizede fejleszt gyermekek és felnőttek számára úttörő csontba horgonyzott és cochleáris implantátum megoldásokat.

A hallásgondozás területén világszinten is piacvezető és az Oticonnal szoros kapcsolatban álló Demant Csoport tagjaként meríteni tudunk a csoport kutatási     képességeiből, fejlett hangfeldolgozó technológiáiból és támogató eszközeiből valamint az egész világon jelenlévő forgalmazói hálózatából.

Tudjon meg többet az Oticon Medicalról