Mediszintech Audiológia Kft.

A hallásgondozás fontos egészségügyi kérdés, és mi kritikus szerepet játszunk abban, hogy személyre szabott megoldást kínáljunk minden egyes ügyfelünknek. Éppen ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy hallás-egészségügyi szakemberekkel konzultálva segítsünk az embereknek felismerni, milyen fontos a saját, testre szabott egészségügyi megoldásokba befektetni. Együtt képessé tehetjük az embereket arra, hogy ne csak jobban halljanak, hanem jobban is éljenek.

Mindezt 30 éves tapasztalattal tesszük. Cégünk, a Mediszintech Audiológia Kft. az 1991-ben alakult és 100%-ban magyar tulajdonú Mediszintech Orvostechnikai Kft-ből történő kiválással jött létre 2017-ben. 2021-ben a dán Demant Csoport leányvállalatává váltunk, s ez a csatlakozás új lehetőségek tárházát nyitotta meg számunkra, mivel erős, professzionális nemzetközi háttér biztosítja Ügyfeleink legmagasabb szintű, zökkenőmentes és gyors ellátását. Ma a Demant a világ egyik vezető és legnagyobb hallás egészségügyi vállalata, amely a legszélesebb körű kezelést kínálja a hallássérült emberek számára. A Demant Csoport és világszerte több mint 16 500 alkalmazottja minden nap mindent megtesz azért, hogy a hallás egészségével életre szóló különbségeket teremtsen.

Cégünk, a Mediszintech Audiológia Kft. teljes körű megoldásokat kínál a hallókészülékek és a hallásdiagnosztikai műszerek forgalmazásával és szervizével foglalkozva.

Kis- és nagykereskedelmi hálózatunkban az egyes ágazatok szereplőinek speciális igényeit célzottan, hatékonyan tudjuk kielégíteni.

Vállalatunk profilja:
  • Oticon hallókészülékek magyarországi forgalmazása
  • Audiológiai szakrendelések az ország több pontján
  • Interacoustics hallásdiagnosztikai és egyensúlyvizsgáló műszerek
  • MAICO hallásdiagnosztikai készülékek forgalmazása, szervizelése
  • Audioscan eszközök valós fülméréshez
  • Sanibel egyszer használatos- és kopóeszközök